Comuniştii sunt gata să discute cu PLDM și PD, dar nu și cu PSRM și PL
24 Decembrie 2014 13:31
2643 1 Inna Juminschi Democracy.MD
Liderul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a anunţat că este pregătit să discute cu PLDM și PD despre o eventuală colaborare în Parlament, dar nu și cu PSRM și PL. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni în direct al postului național de televiziune.

Totodată, liderul PCRM a menţionat că nu dorește să participe la guvernare împreună cu partidele proeuropene, dar dorește să-i controleze.

„Cuvântul coaliţie, cuvântul alianţă, cuvântul bloc - noi nici nu vrem să vorbim despre aşa ceva. Noi nu vrem să guvernăm țara cu cei care timp de cinci ani de zile au furat-o. De aceea vom solicita să ne fie oferită conducerea acelor instituţii prin intermediul cărora am putea verifica actul guvernării”, a precizat liderul PCRM.

Potrivit sursei, la Plenara partidului de sâmbăta trecută au fost chiar şi desemnate trei persoane abilitate să negocieze cu reprezentanţi ai PLDM şi PDM.

„Noi așteptăm invitația de aceste partide să discutăm. Până acum nu am primit încă nicio invitație, ei poate și acum discută, dar noi așteptăm să ne cheme. Ne vom așeza și vom vorbi, ulterior vom decide ce să facem”, a conchis sursa.

Comentarii: 1  
Grisa 24 Decembrie 2014 15:07
0 (0)
Extremistii sunt o amenintare pentru statul nostru, uite ca Ghimpu inca nu intelege ca poate extremismul sau e pasnic, dar nu face decit sa incurajeze extremismul lui dodon.
 
TAGURI