Discuțiile între PLDM, PD şi PCRM continuă. Ce au anunţat politicienii
16 Ianuarie 2015 15:30
3203 6 Inna Juminschi Democracy.MD
O nouă rundă de discuții între liderii PLDM, PD și PCRM a început astăzi, la ora 11.00 în sediul Parlamentului.

O nouă rundă de discuții între liderii PLDMPD și PCRM a început astăzi, la ora 11.00 în sediul Parlamentului.

Legislatorul PDM, Sergiu Sârbu, a afirmat că negociatorii au convenit ca Parlamentul să înceapă să funcţioneze săptămâna viitoare: "Sperăm ca Parlamentul să înceapă a funcţiona normal. Conform cutumei parlamentare, opoziţia are dreptul să propună un vicepreşedinte al Legislativului, însă comuniştii încă nu au propus nimic".

Parlamentarul PCRM, Artur Reşetnicov, de asemenea a declarant că membrii partidelor  depun eforturi ca săptămâna viitoare să înceapă a lucra Parlamnentul, pentru că este obligaţia politicienilor.

"Nu am discutat repartizarea funcţiilor, important este că avem înţelegere din partea celorlalte partide: noi vedem rolul nostru în a activa în interesul cetăţenilor", a mai spus deputatul.

Reşetnicov a precizat că astăzi s-a convenit asupra denumirilor, structurii şi competenţelor comisiilor parlamentare.  

Comentarii: 6  
Alina Neagu 16 Ianuarie 2015 16:02
0 (0)
Clasa politica care formeaza majoritate este pur si simplu obligata sa formeze in citeva zile majoritatea parlamentara, ei nu prea au din ce alege in cazul in care Ghimpu da dovada de inresponsabilitate si pune mai sus amorul propriu.
Ana Maria 16 Ianuarie 2015 16:08
0 (0)
Cel mai trist lucru e că cetățenii acestei țări au de suferit . Liberalii doresc să vină cu schimbări radicale , iar aceste schimbări cu siguranța vor reprezenta un pericol pentru verzi si trandafiri să ne lase fără nimic. În campanie electorală strigau în gura mare "Moldova fara comunisti " acum la o masa de negocieri cu comunistii . Nu au demnitate ,important sa-si indeplineasca interesele personale.
igor 16 Ianuarie 2015 16:20
0 (0)
Cu asa politicieni, gen: Filat, Lupu, Dodon, Voronin; departe nu ajungem Unicul care vede solutia clar cu ochii deschisi este Ghimpu, el ar trebui sa fie in fruntea statului dar din pacate astia nu ii permit sa miste tara spre viitor!
Lilian 16 Ianuarie 2015 17:14
0 (0)
Si bine fac astia de la PD si PLDM ca discuta cu comunistii, cit au sa ii rabde mofturile lui Ghimpu, cu Voronin vad ca intr-o saptamina sa ajuns la consens, da cu ala nici intr-o luna nu au putut lamuri situatia.
Pentru Igor 16 Ianuarie 2015 17:16
0 (0)
Ce Ghimpu bre, ce ti-a dat asta pina acum, doar polemici si ASI din mineca??, ori poate nepotul lui, strada pietona care inca nu e gata si 0.0000000001 parcari pe care le-a construit in |Chsinau de cind e primar?? Tara are nevoie de guvernare, si atita timp cit o colaborare cu comunistii nu pune in pericol cursul UE, atunci nu vad nici o problema in asta.
Petru 16 Ianuarie 2015 17:27
0 (0)
Nu faci nimic cu Ghimpu, ala nu vede ca da apa la moara lui dodon care nu indeajuns ca nea surprins prin ascensiunea sa dar inca continua sa indobitoceasca lumea utilizind neintelegerea provocata de ghimpu ca pe un exemplu.
 
TAGURI