INCREDIBIL: O fetiţă de 3 ani a supravieţuit unei tornade în braţele mamei moarte
27 Iunie 2012 13:42
2013 0 timpul.md
O fetiţă de trei ani a supravieţuit unei tornade devastatoare ce s-a abătut la sfârşitul săptămânii trecute asupra oraşului Venus din Florida, în urma furtunii tropicale Debby. De fapt, micuţa a fost salvată de mama sa, care o acoperise cu corpul său, femeia pierzându-şi viaţa, transmite Fox News.

Heather Town, 32 de ani, mamă a trei copii, a fost descoperită în pădure, unde tornada dusese rulota în care familia sa trăia.
Echipele de salvare au găsit femeia, ghidându-se după plânsetul de copil. "Când a fost descoperită, ea îşi strângea literalmente fetiţa în braţe. Copilul era viu şi a putut fi salvat, având doar o coastă ruptă", povesteşte un martor, adăugând că pentru mamă era prea târziu: respira anevoios şi avea corpul înfăşurat în sârmă ghimpată.
Micuţa, la fel ca fraţii săi va fi crescută de bunici. "A fost o femeie curajoasă şi cel mai mult pe lume îşi iubea copii", le-a spus reporterilor mama defunctei.
Furtuna tropicală Debby, formată la 23 iunie, face ravagii de mai mult de patru zile în statul american Florida, fiind a patra la număr din actualul sezon al uraganelor din Atlantic.
Comentarii: 0  
 
TAGURI