O vedetă TV și-a înșelat soțul
19 Februarie 2015 13:54
Ramona Bădescu şochează cu detalii picante din viaţa intimă. Vedeta TV face dezvăluiri că a înșelat, atunci când a fost schimbată de fostul ei soț, baronul italian Alessandro di Fornaro, pe care spune că nu-l va uita niciodată.

“Erau nişte telefoane mai suspecte… Începuse sfârşitul. Orice femeie are sensibilitatea ei şi simte când se întâmplă ca bărbatul care stă alături de ea să nu mai fie pe deplin al ei. Şi atunci trebuie ori să lupte, ori să termine. Am fost înşelată, am înşelat, am fost lăsată, am lăsat. Eu am înşelat pentru că aşa am simţit, aşa mi-a plăcut. Nu mi-a părut rău”.
Ramona a recunoscut însă că adevăratul motiv din care a divorțat a fost și lovitura sufletească.
 “A fost o lovitură sufletească, nu a fost o lovitură de corp. A fost o lovitură la care nu mă aşteptam pentru că întradevăr a fost o mare dragoste, o mare iubire. Trădare? Nu se ajunsese încă, sau am ştiut să ne oprim la momentul potrivit“, a declarat Ramona într-o emisiune tv.

Vedeta din România a avut mai multe relații eșuate și un mariaj cu o durată de șapte ani, în care a trecut prin multe, învățându-și lecția de viață.

Comentarii: 0  
 
TAGURI