Nicolae Timofti le-a făcut unui grup de elevi o excursie la Reședința de Stat
1 Iunie 2015 16:03
Președintele Nicolae Timofti a primit, astăzi, de Ziua Internațională a Ocrotirii Copilului, un grup de elevi din raioanele Comrat și Taraclia și municipiul Chișinău.
Potrivit unui comuinicat al Președinției, șeful statului le-a făcut copiilor o excursie la Reședința de Stat, unde le-a prezentat sălile de lucru și de întrevederi oficiale.
„Mă bucur că avem aici reprezentanți ai multor etnii din Republica Moldova: români, găgăuzi, ruși, ucraineni, bulgari. Am trăit și vrem să trăim cu toții în pace și înțelegere. Îmi doresc ca voi să nu știți niciodată ce înseamnă ura și conflictele”, a spus Nicolae Timofti.
Nadeja Manastârlî, elevă în clasa a XI-a în Liceul Teoretic „Dmitri Celenghir” din satul Avdarma, raionul Comrat, a spus în context: „În Găgăuzia cresc copii, adevărați patrioți ai Republicii Moldova. Ne dorim ca toate popoarele să fie prietene”.
Președintele i-a felicitat pe copii cu ocazia Zilei Internaționale a Ocrotirii Copilului, iar elevii au susținut un recital de cântec, poezie și dans.
De asemenea, elevii au prezentat președintelui produse de artizanat realizate de ei și i-au mulțumit șefului statului pentru primire.
Nicolae Timofi le-a oferit copiilor câte un album fotografic cu cele mai frumoase locuri din Republica Moldova și o masă festivă.
Comentarii: 0  
 
TAGURI