Vasili Chirtoca şi echipa sa au urcat pe biciclete
6 Iunie 2015 15:53
3316 0 Democracy/IPN
Candidatul PCRM la funcţia de primar al capitalei, Vasili Chirtoca, împreună cu echipa pentru Consiliul municipal Chişinău au urcat, sâmbătă, pe biciclete pentru a promova „noua energie a capitalei”. În paralel, câteva zeci de automobilişti au circulat pe străzile oraşului cu steaguri şi postere ale candidatului comunist pentru a-l susţine pe ultima sută de metri din campania electorală, transmite IPN.

Candidatul PCRM la funcţia de primar al capitalei, Vasili Chirtoca, împreună cu echipa pentru Consiliul municipal Chişinău au urcat, sâmbătă, pe biciclete pentru a promova „noua energie a capitalei”. În paralel, câteva zeci de automobilişti au circulat pe străzile oraşului cu steaguri şi postere ale candidatului comunist pentru a-l susţine pe ultima sută de metri din campania electorală, transmite IPN.

Vasili Chirtoca a declarat că autorităţile capitalei duc oraşul la degradare. Prin evenimentul de astăzi, candidatul PCRM sugerează că echipa cu care vine este plină de energie pentru a da o viaţă nouă Chişinăului. Acesta a dat asigurări că va pune capăt construcţiilor ilegale în spaţiile verzi, va elabora un sistem de protecţie a spaţiilor acvatice şi va majora numărul acestora.
„Noua energie este energia tinereţii, a perspectivelor şi a optimismului care nu moare în mine şi în noi, pentru că doar datorită acesteia realizăm proiecte care durează de decenii. Cu această energie venim la conducerea oraşului”, a spus Vasili Chirtoca.
Candidatul i-a îndemnat pe toţi cei care cred în puterea energiei şi au nevoie de o conducere energică să iasă la vot duminica viitoare. Acesta a subliniat că a ales modul alternativ de transport pentru a atrage atenţia asupra lipsei infrastructurii pentru biciclişti şi, chiar dacă nu este un biciclist înrăit, acesta a spus că, acum 11 ani, a finanţat un proiect de dezvoltare a transportului alternativ în Chişinău.
Întrebat despre aşteptările pe care le are de la alegeri, Vasili Chirtoca a spus că speră că cetăţenii vor susţine prin vot candidatura sa şi echipa de consilieri a PCRM pentru că, după cum susţine candidatul, nu există alternative.
Cursa în susţinerea lui Vasili Chirtoca şi a echipei PCRM pentru CMC a luat sfârşit la Parcul „Dendradiu” din sectorul Buiucani al capitalei, despre care candidatul a spus că este un parc de importanţă municipală, dar care nu se bucură de suficientă atenţie din partea autorităţilor. Acesta a notat că este inadmisibil ca un oraş verde, precum este Chişinăul, să nu aibă o Direcţie a parcurilor, care să fie responsabilă de întreţinerea acestora şi de majorarea spaţiilor verzi din capitală.
Comentarii: 0  
 
TAGURI