Partidul Liberal – 22 de ani de luptă pentru Libertate, Dreptate, Adevăr și Bunăstare!
5 Septembrie 2015 16:10
La 5 septembrie 1993 a avut loc Conferința de constituire a Partidului Reformei, al cărui succesor de drept și politic este Partidul Liberal.

Cu această ocazie, Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu,  adresează un mesaj de felicitare conducerii PL, membrilor și simpatizanților partidului, precum și celor care au încredere că PL va aduce schimbarea până la capăt:

Stimați liberali!

Astăzi, 5 septembrie 2015, se împlinesc 22 de ani de când Partidul Liberal luptă pentru promovarea valorilor liberale şi a intereselor naţionale, pentru respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, pentru consolidarea democraţiei, a statului de drept şi a economiei de piaţă.

Am întâlnit multe obstacole în acești 22 de ani, dar ele ne-au făcut mai uniți, mai puternici, mai consolidați și mai curajoși, iar la etapa actuală PL este singurul Partid reprezentativ care continuă să apere cu eficiență și cu rezultate concrete adevărul despre românism și  vorbește deschis despre crimele și genocidul săvârșit de regimul comunist de ocupație asupra românilor moldoveni din partea stângă a Prutului.

Această luptă grea, dar nobilă, ne-am asumat-o acum 22 de ani!  Și vom continua să luptăm până când vom realiza idealul național al românilor moldoveni și vom reuși reîntregirea neamului, devenind cetățeni ai Națiunii noastre și ai Uniunii Europene.

Dragi colegi!

Vă mulțumesc pentru că vă dedicați cauzei naționale și neamului, că sunteți adevărați patrioți și luptători pentru neam și cauză.

Le mulțumesc tuturor celor care susțin și au încredere în Partidul Liberal, pentru că doar ÎMPREUNĂ vom parcurge cu succes drumul spre Integrarea Europeană și Națională.

Vă doresc mult curaj, demnitate și realizări fructuoase în cadrul partidului și în domeniile Dumneavoastră de activitate.

Să avem putere, demnitate și răbdare pentru a înfrunta toate obstacolele și încercările din calea noastră spre Uniunea Europeană!

Trăiască valorile liberale! La mulți ani tuturor membrilor și simpatizanților PL!

Cu respect,

Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal

Comentarii: 1  
nic 5 Septembrie 2015 18:52
0 (0)
Eu cred ca22 de ani se lupta pentru treuca puterii prin minciuna, hotie si saracirea populatiei
 
TAGURI