La Jurnal TV unioniștii sunt făcuți idioți de Val Butnaru
11 Septembrie 2015 13:09
Jurnalistul Val Butnaru i-a numit „idioţi utili” pe unioniștii care au criticat în ultimele săptămâni Platforma “Demnitate și Adevăr” și care s-au pronunțat împotriva participării la protestul organizat pe 6 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN).

„Trebuie să vă spun că de când platforma DA a început lupta cu corupţia şi cu hoţii, au apărut nişte unionişti, în cel mai bun caz “ïdioţi utili”, în cel mai rău, plătiţi de corupţi şi de hoţi, care nu au mai încetat să atace violent Platforma, nici măcar pentru o zi”, a spus Butnaru în cadrul talk-show-ului Cabinetul din Umbră de la Jurnal TV.

El a adăugat că este unionist şi nu are de gînd să-și modifice convingerile în funcţie de conjuncturile care apar, dar nici “nu am nevoie de acceptul idioţilor inutili pentru a-mi manifesta spiritul unionist”.

Anterior părerile unioniștilor în privința participării la protestul din 6 septembrie erau împărțite. Unii nu vroiau pentru că platforma s-ar transforma dintr-o mișcare pro-europeană în una extremistă, că protestele erau susținute de extremistul Grigore Petrenco și Igor Dodon. Alții au considerat că anterior Platforma DA a alungat unionișitii de la mitinguri și, în plus, nu sunt de acord ca Platforma vrea să se transforme în partid politic.

Comentarii: 3  
Elena BARBU 11 Septembrie 2015 14:14
0 (0)
Val Butnaru a devenit brusc un personaj negativ in presa basarabeana. Imi pare rau ca s-a ajuns la asemenea abordare.
Oana 11 Septembrie 2015 14:43
0 (0)
Niste chelneri Topisti sau autoproclamt ca "pro europeni" si ne spun ca vor sa faca ceva spre bine pentru Basarabia, dara nu este alt ceva decit o smecherie politica care are ca scop apararea intereselor Topilor.
Leonid 11 Septembrie 2015 16:17
0 (0)
Asta banii lui Victor si Viorel Topa. L-au turmentat la cap cu totul. De aici se dezic de isti, dar din alta parte se solidarizeaza cu psihopatii din ANTIFA, care promoveaza imperialismul rusesc.
 
TAGURI