Surpriză: Andreea Esca într-un videoclip al unui artist care s-a reîntors pe piaţa muzicală
23 Septembrie 2015 16:00
Gabriel Cotabiţă se întoarce cu un nou videoclip pe piaţa muzicală. 

Cu toate că pare banal videoclipul, mesajul, însă este destul de important, transmite ideea că ficare zi ar trebui profitată şi petrecută cât mai frumos. „M-am bucurat să mă întorc pe platoul de filmare şi să duc până la capăt acest proiect care îmi este foarte drag. Sper ca această piesă să transmită cât mai multor oameni, cât de important este să ne bucurăm de fiecare clipă”, a declarat Gabriel Cotabiţă.

Gabriel Cotabiţă şi-a revenit în totalitate şi pare mai optimist ca oricând. Până şi colegul său, Matteo, a remarcat acest lucru.

„Videoclipul a ieşit foarte bine, mai bine de atât nici nu se putea. Sunt eu cu Gabi, care trăim o zi liniştită, se pare că şi în copilărie am avut zile linişte, aşa e videoclipul, o paralelă între copilarie şi zilele noastre. Gabi este cel mai entuziasmat om de pe faţa pământului, zici că acum debutăm amândoi în industria muzicală, zici că asta e prima piesă a noastră. Este piesa care ne-a legat ca prieteni, este piesa pe care am facut-o după chipul şi asemănarea noastră”, a spus Matteo.

Artistul continuă tratamentul şi, în curând, va urca pe scenă, într-o gală dedicată chiar lui. Gala “Chapeau” va avea loc pe 29 octombrie la Sala Palatului, în cadrul ei concertând artişti precum Aurelian Temișan, Luminița Anghel, Loredana și Smiley.

Comentarii: 0  
 
TAGURI