Youtube cu abonament. Vești proaste pentru utilizatorii acestui portal
30 Septembrie 2015 15:30
Cu toate că ne-au permis 10 ani de gratuitate ,Youtube, proprietatea gigantului Google, s-a decis până la urmă să introducă taxe de acces. 

Zvonurile privind versiunea cu bani a Youtube circulau de mult timp, însă de data aceasta, Youtube va pune la punct ultimele pregătiri înainte de a lansa un abonament de 10 dolari pe lună, scrie publicaţia franceză „NouvelObservateur”, citată de evz.ro.

Totodată, Google a trimis un mesaj mai multor părţi interesate pentru a le cere să accepte noul contract de licenţă care prevede vizualizarea videoclipurilor pe o platformă pentru care trebuie să plăteşti.

Vom lansa o nouă versiune, fără publicitate, disponibilă contra unei sume lunare, se arată în e-mail. Acest serviciu va permite provenienţa unei noi surse de venituri.

Utilizatorii care nu vor accepta noile condiţii ale platformei video nu îşi vor mai putea vedea videoclipurile în SUA şi nu vor mai primi venituri din publicitate.

Potrivit sursei, Youtube va permite abonarea contra sumei de zece dolari pe lună, în Statele Unite, până la finalul anului.

De menționat că această versiune va propune accesul la toate videoclipurile fără reclame.

Comentarii: 0  
 
TAGURI