UIMITOR! Părea un bolovan pe marginea șoselei. Iată cum arată cățelușul după ce a fost îngrijit
1 Octombrie 2015 10:34
Toată lumea trecea pe lângă acest biet câine care zăcea de câteva zile pe marginea unei străzi, însă nimeni nu îl băga în seamă.

Cei care i-au venit în ajutor sunt "Animal Aid Unlimited",o organizatie fondata in anul 2002 si se ocupata cu salvarea animalelor abandonate pe strazi.

O sansa la viata cu ajutorul acestei organizatii a primit si un catelus din filmuletul de mai jos, care a fost gasit sleit de puteri pe marginea drumului, suferind de raie. Aceasta boala a condus la pierderea intregii blanite, iar atunci cand a fost gasit, voluntarii au decis ca trebuie sa ii acorde imediat ingrijirile medicale de care are nevoie.

Pentru prima zi i-a fost mai greu cățelului, dar dupa 9 zile, ingrijirile de care a avut parte l-au ajutat sa se vindece complet. La doua luni de cand a fost salvat este de nerecunoscut, iar transformarea lui a cucerit internetul.

Sansa lui la viata nu ar fi existat daca nu ar fi fost gasit la timp de catre voluntarii de la asociatie. Viata lui arata complet diferit acum!  

Comentarii: 0  
 
TAGURI