După atentatul de la Paris, companiile din domeniul tehnologic te ajută să-ți contactezi gratuit prietenii din întreaga Franță
16 Noiembrie 2015 15:30
După dezastrul de la Paris, companiile din domeniul tehnologic au venit pe piață cu oferte care te ajută să-ți contactezi gratuit apropiații din întreaga Franță. În primul rând, este vorba de apeluri telefonice gratuite către numere de fix sau mobil din Franța. Google a fost prima companie care a anunțat un astfel de serviciu temporar.

Prin intermediul aplicației specializate Google Hangouts puteți apela gratuit un număr de telefon cu prefix de Franța. Astfel, beneficiați de acest serviciu indiferent dacă folosiți o conexiune WiFi sau 3G la internet, atâta timp cât aveți instalată aplicația. Și compania Microsoft a făcut un anunț similar pentru Skype.

Fără a anunța momentan un termen limită pentru ofertă, toate apelurile închise, între locuitorii Franței, cât și cele internaționale, dinspre alte colțuri ale lumii către Franța, sunt gratuite.

Mai mult, ofertele generoase se referă și la cazare.

Agenția de turism Airbnb a creat un portal online accesibil la această adresă prin care doritorii își pot găsi o cazare gratuită în zona Parisului. Acesta se adresează atât persoanelor afectate de dezastru, care nu mai pot părăsi capitala franceză din cauza măsurilor de securitate implementate, cât și celor din afara țării care vor să-și vadă rudele.

Nici un comision nu va fi plătit de cei care profită de această ofertă, cu condiția să inițieze check-in-ul până pe 17 noiembrie.

Comentarii: 0  
 
TAGURI