Dodon: Partidul Socialiștilor a început campania pentru alegerile parlamentare anticipate
9 Decembrie 2015 15:48
„Noi suntem ferm convinși că săptămâna aceasta nu va fi niciun candidat la funcția de premier, la fel cum nu va fi nici până pe data de 29 ianuarie. De aceea Partidul Socialiștilor începe campania pre-electorală pentru anticipatele din luna martie, sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie”.

Declarațiile au fost făcute de liderul PSRM, Igor Dodon, după ședința fracțiunii Partidului Socialiștilor și o consultare la nivel de executiv al formațiunii.

„Ieri am luat decizia de a crea stafurile electorale pentru campania parlamentară de anticipate. Noi considerăm că aceasta este unica soluție pentru a elibera Republica Moldova de această sistemă oligarhică banditească care guvernează țara ultimii 6 ani”, a declarat Dodon.

Totodată, socialistul a declarat că „Orășelul Victoriei” rămâne non-stop în fața Parlamentului. În acest timp vor fi organizate mai multe acțiuni de protest.

„În această perioadă toate organizațiile noastre de partid teritoriale deja de vreo 5-6 zile sunt în plină activitate de campanie pre-electorală”, a menționat Igor Dodon. 

Comentarii: 0  
 
TAGURI