Sarcină exagerată pentru FISC! Instituția trebuie să strângă 2 miliarde de lei până în 2016
10 Decembrie 2015 16:03
Inspectoratul Fiscal Principal de Stat are de îndeplinit o „misiune exagerată” până la sfârșitul acestui an. Instituția trebuie să acumuleze la bugetul de stat venituri în sumă de două miliarde de lei, și asta în mai puțin de o lună.

Potrivit șefului FISCului, niciodată în istoria Republicii Moldova nu a fost stabilită o astfel de sarcină.

”La bugetul de stat avem de acumulat 2 miliarde de lei, sarcină care nu a fost niciodată în istoria Moldovei, iar la bugetul asigurărilor sociale avem o sarcină de 900 de milioane, care la fel nu a fost niciodată”, a menționat Ion Prisăcaru, șeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat.

Cu toate acestea, dl Prisăcaru se arată optimist și spune că instituția pe care o conduce va îndeplini sarcina stabilită.

”În pofida faptului că a fost rectificat bugetul, că ni s-a stabilit o sarcină pentru luna decembrie destul de exagerată, noi ne-am mobilizat și considerăm că vom îndeplini și sarcina pe luna decembrie. Vă asigurăm că vom face față acestor sarcini. Am identificat toate rezervele care sunt, am mobilizat personalul și în acest fel vom asigura venitul”, a precizat șefului Fiscului. 

Comentarii: 0  
 
TAGURI