Doi tineri din Sîngerei au fost reținuți de poliție pentru comiterea unui furt în proporții considerabile
6 Ianuarie 2016 13:31
Angajații Inspectoratului de poliție Sîngerei au reținut 2 tineri pentru comiterea unui furt în proporții considerabile, se precizează într-un comunicat de presă.

Astfel, în perioada 31.12.2015 - 02.01.2016, persoane necunoscute au pătruns pe ascuns în gospodăria unei locuitoare a s.Sîngereii Noi din raionul Sîngerei, de unde au sustras bani în sumă de 4000 lei și 900 euro, cauzându-i părții vătămate o pagubă materială considerabilă în sumă totală de 23 323 lei.

La data de 2 ianuarie curent, în rezultatul măsurilor operative de investigații, polițiștii au stabilit persoanele care se fac vinovate de săvârșirea furtului. Astfel, aceștia s-au dovedit a fi 2 tineri de 21 și respectiv 24 de ani, ambii locuitori ai s. Mărinești, raionul Sîngerei, care și-au recunoscut vina. Unul dintre tineri, fiind chiar ginerele victimei.

Poliția a inițiat o cauză penală pentru furt săvârșit de două persoane, cu cauzarea de daune în proporţii considerabile. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 4 ani.

Comentarii: 0  
 
TAGURI