A mers la biserică, dar a fost reţinut de poliţişti. Ce păcate a săvârşit un bărbat din Drochia
24 Februarie 2016 09:30
Un bărbat în vârstă de 37 de ani din raionul Drochia este cercetat penal pentru furt de bani dintr-o biserică. Acesta a fost reţinut pe urme fierbinţi de către oamenii legii, se precizează într-un comunicat de presă.

Potrivit datelor constatate în cadrul investigaţiilor, bănuitul a intrat în birserică de unde a sustras în mod tainic mijloace financiare în sumă de 4 000 de lei, bani acumulaţi în urma donaţiilor făcute de către oameni.

Bănuitul a fost reţinut de către poliţişti pe o stradă din sectorul Centru al capitalei şi escortat la inspectorat pentru audieri. El şi-a recunoscut vinovăţia, profitând de neatenţia angajaţilor bisericii, în momentul sustragerii banilor.

Bărbatul spune că a cheltuit banii la aparatele de jocuri de noroc.

Astfel a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, iar bănuitul este cercetat în stare de libertate, conform deciziei primite de către instanţa de judecată.

El riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 300 la 1000 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Comentarii: 0  
 
TAGURI