Decizie plauzibilă din partea lui Ilan Șor. Peste 100 de case cu multe etaje vor intra în reparație capitală
11 Martie 2016 13:55
Primarul de Orhei, Ilan Șor, a anunțat săptămâna trecută în cadrul prezentării raportului de activitate despre inițierea reparației capitale a caselor de locuit cu multe etaje, care se află într-o stare deplorabilă și prezintă un adevărat pericol pentru locuitori, în plus, știrbește și din frumusețea orașului.

Potrivit edilului „o problemă urgentă a orașului ține de casele de locuit multietajate, aflate la gestiunea fondului locativ. În urma unui studiu de fezabilitate și a unei evaluări complexe efectuate, am constatat că, peste 100 de case din Orhei se află într-o stare deplorabilă. Din aceste considerente, am luat decizia ca acestea să fie supuse, urgent, lucrărilor de reparație”.

În aceste condiții, lucrările de reparație vor începe din luna aprilie, iar pentru aceasta, vor fi antrenate mai multe echipe de constructori, specialiști în domeniu, care vor efectua lucrări masive de reparație atât interioare, cât și exterioare a caselor.

Mai mult, este de menționat faptul că orheienii au salutat pozitiv inițiativa primarului, specificând că este o decizie plauzibilă.

Comentarii: 0  
 
TAGURI