A fost ales președintele Partidului MAN

0

Primarul general Ion Ceban a fost ales președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională. Declarațiile au fost făcute însuși de Ion Ceban în cadrul unei declarații de presă după Congresul Politic MAN, ce a avut loc astăzi.

Edilul a subliniat că este o responsabilitate față de colegii mei de astăzi de Partid, deja, dar și o responsabilitate față de cetățeni și țară.

„Doctrina Partidului MAN, este social-democrată de tip european, iar noi ne propunem ca Europa să fie acasă, ca fiecare cetățean să simtă schimbările spre bine.

Integrarea Europeană trebuie să devină idee națională. În cadrul programului politic este stipulat și ne-am angajat să propunem semnarea unui pact similar cu cel de la Snagov cu partidele care împărtășesc aceleași viziuni.

Astăzi s-a decis – Consiliul Național MAN care are 47 de membri. Consiliul se va întruni mai apoi pentru a vota și a alege Biroul partidului și vicepreședinții. În prezent pregătim toate actele pentru înregistrarea oficială a partidului.

Din echipă fac parte forte mulți colegi cu care lucrăm în cadrul Primăriei Chișinău, colegii cu care am început să facem schimbarea în Chișinău și suntem siguri că cu aceleași forțe, putem schimba lucrurile în toată țara, în fiecare localitate din R. Moldova.

Am demonstrat că putem dezvolta Chișinăul și sunt sigur că vom reuși și la nivel de țară, deoarece am ajuns în impas dacă îi mai lăsăm la guvernare pe cei actuali. Sunt unii colegi din fosta echipă cu care am continuat să lucrăm în toată această perioadă și la fel se regăsesc în partidul MAN. Pe unii colegi i-am invitat să facă parte din echipă, mulți s-au alăturat împărtășind aceleași idei”, a declarat Ceban.

Edilul a subliniat că principiul de bază care a stat, stă și va sta la constituirea Partidului MAN este interesul statului și a cetățenilor în primul rând.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata