Din ce bani își va finanța Ion Ceban partidul

0

„Ca și pentru toate partidele, banii vor veni din donații și cotizații”, cel puțin asta spune președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională, după congresul formațiunii ce a avut loc astăzi.

„Toate lucrurile vor fi făcute transparent în acest sens. La această etapă nu avem cheltuieli foarte mari. Tocmai din acest motiv am ales această sală pentru conferință, am urmărit raportul preț-calitate. Dacă nu greșesc, este vorba de 31. 300 lei, plus unele tipărituri pe care l-am făcut. De unde sunt banii? Sunt bani care i-am pus împreună cu colegii mână la mână”, a declarat Ion Ceban în cadrul conferinței de după congres.

Amintim că Ion Ceban a fost ales președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională. „Doctrina Partidului MAN, este social-democrată de tip european, iar noi ne propunem ca Europa să fie acasă, ca fiecare cetățean să simtă schimbările spre bine.

Integrarea Europeană trebuie să devină idee națională. În cadrul programului politic este stipulat și ne-am angajat să propunem semnarea unui pact similar cu cel de la Snagov cu partidele care împărtășesc aceleași viziuni”, a mai menționat liderul formațiunii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata