Accidentul de pe viaduct: Șoferul vinovat, în fața judecătorilor

0

Gheorghe Begu, șoferul automobilului care se face vinovat de producerea accidentului de pe viaduct, în urma căruia Marcela Paladi, o tânără de 25 de ani, a rămas fără picioare, va compărea pe banca acuzațiilor.

Dosarul în care Gheorghe Begu este cercetat pentru „încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport” a fost repartizat spre examinare la Judecătoria Chișinău, conform informațiilor publicate pe portalul instanței, transmite Zdg.md.

Gheorghe Begu, șoferul BMW-ului verde implicat în accident, este specialist în domeniul IT, care în trecut ar fi lucrat în SUA și în Italia. Anterior, a fost manager de proiect la aceeași companie moldo-americană, la care a activat până la accidentul de pe viaduct și Marcela Paladi. În prezent, Begu activează la o altă companie specializată în IT, scrie jurnal.md.

Pe 1 martie curent, Violina Moraru, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale (PG), a confirmat pentru Ziarul de Gardă că dosarul inițiat în cazul tinerei de 25 de ani, Marcela Paladi, care a rămas fără picioare în urma unui accident de pe viaduct, a fost transmis Procuraturii municipiului Chișinău cu „propunerea de întocmire a rechizitoriului și expediere a cauzei penale în instanța de judecată”.

Autoritățile de la Chișinău au pornit o cauză penală după ce tânăra de 25 de ani, Marcela Paladi, a fost lovită în noaptea de 5 spre 6 februarie de o mașină în timp ce încerca să plaseze triunghiul reflectorizant pentru a avertiza șoferii despre producerea unui accident mai puțin grav în care fusese implicată cu câteva minute mai devreme. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata