Angajații MAI, obligați de Guvernul PAS să se vaccineze

0

Comandatul colonel adjunct din cadru MAI, Vasile Ionel, a transmis o notă informativă către conducătorii subdiviziunilor în care se solicită prezentarea unui raport a angajaților vaccinați. Actul semnat la 23 august 2021 presupune o monitorizare și evidența strictă a angajaților din subordine.  

Totodată, conform documentului, cei care refuză vaccinarea vor trebui în mod obligatoriu să prezinte un motiv întemeiat.

”Pentru asigurarea unui mediu sigur de activitate la locul de muncă, precum și facilitarea și încurajarea personalului din subordine pentru vaccinarea împotriva COVID-19, solicti să fi intensificate măsurile de promovare a imunizării anti COVID-19 în rândul angajaților din subordine. Informațiile actualizate despre angajații vaccinați se va prezenta zilnic către orele 15 în adresa direcției medicale”, se arată în document.

Foto: DOC// Angajații MAI, OBLIGAȚI de Guvernul PAS să se vaccineze. Cine refuză vaccinarea, să prezinte un motiv întemeiat

Menționăm că Ministrul Educației a obligat profesorii să se vaccineze, iar în caz că aceștia refuză vaccinarea, vor fi obligați să prezinte câte un test COVID-19 la fiecare 14 zile, iar testul va fi achitat de către cadrele didactice din surse proprii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata