Ministerul Sănătății a majorat numărul de angajați la ministerul pe care îl conduce de la 40 la 74

0

Noul minister al Sănătății, condus de Ala Nemerenco, va avea un efectiv format din 74 de angajați, trei secretari de stat și unul general, dar și un colegiu al ministerului, care va avea până la 15 persoane. Proiectul de Hotărâre cu privire la organizarea şi funcționarea Ministerului Sănătății a fost aprobat, azi, 25 august, de către cabinetul de miniștri. Ministerul Ala Nemerenco a explicat în cadrul ședinței că numărul de angajați aproape că s-a dublat, deoarece cei prezenți nu fac față volumului mare de lucru.  

“În urma mai multor reforme de comasare a ministerului Sănătății,  ministerul a rămas cu un efectiv de puțin peste 40 de persoane, ceea ce este imposibil să activizeze în prezent”, a declarat Nemerenco.

Amintim că în urma investirii Guvernului condus de Natalia Gavrilița, au fost create 13 ministere, în loc de 9, câte erau până în prezent. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a fost divizat în două ministere separate: cel al Sănătății și ministerul Muncii și Protecției Sociale. Totodată, în acest cabinet de miniștri numărul de vicepremieri a crescut de la doi la patru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata