Apa Canal reconectat la energie electrică. Ceban:”Ma voi desface in șapte ca oamenii sa aibă apa!”

0

Ion Ceban a convins Premier Energy sa reconecteze „Apă Canal” la energia electrică. Anunțul a fost făcut de edil.

“După discuțiile din această seară cu conducerea Premier Energy am ajuns la înțelegerea că „Apă Canal” la această oră este reconectată la energia electrică. Împreună cu colegii mei după mai multe ședințe lungi am identificat o soluție constructivă și legală pe care am propus-o în ședința din această seară”, a declarat Ceban.

Primarul general a declarat ca saptamana viitoare vor fi reluate discuțiile la subiect.

“Până marți s-a luat o pauză, după care vom relua discuțiile. Mă voi desface în șapte, dar voi face tot posibilul ca locuitorii să nu rămână fără apă, așa ca și pe parcursul zilei de astăzi, manual am gestionat împreună cu specialiștii, astfel ca situația să nu devină critică”, spune edilul.

Totodata, Ceban a constatat cu regret că Guvernul și-a demonstrat impotența în situația ce vizează un subiect vital pentru chișinăuieni.

“Că cei de la Guvern sunt impotenți și nu au mișcat un deget pentru a redresa situația, am înțeles până astăzi, dar și pe parcursul zilei. Scopul lor a fost atins, să spună că eu sunt vinovat, deși cunosc foarte bine că „Apă Canal” este Societate pe Acțiuni și este ilegal ca din bugetul municipal să fie alocați bani în acest sens.La toate prostiile făcute de Guvern au găsit operativ miliarde de lei pentru a acoperi datoriile și a majora prețurile la gaz, electricitate, iar aici intenționat au abandonat chișinăuienii”, a conchis primarul general.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata