Atac terorist în Crocus City Hall din Moscova: Cel puțin 40 persoane, ucise

0

Mai multe persoane au fost ucise și rănite în incidentul armat care a avut loc astăzi la sala de concerte Crocus City Hall din apropierea Moscovei, relatează agenția rusă de presă de stat TASS.

Agenția de știri RIA a precizat că cel puțin trei persoane în haine de camuflaj au deschis focul în sala de spectacole Crocus City Hall și că unele persoane au fost rănite, transmite democracy.md cu referire la hotnews.ro.

Agenția de știri RIA a precizat că cel puțin trei persoane în haine de camuflaj au deschis focul în sala de spectacole Crocus City Hall și că unele persoane au fost rănite, citează Reuters.

Imagini video publicate pe canalele de socializare rusești au arătat scene haotice, cu o mulțime mare de participanți la concert care încercau să fugă din sală, urmate de focuri de armă.

Actualizare 21:23

Cifra morților depășește deja 140.

Mai mult, unele surse scriu că în interiorul clădirii sunt închiși oamenii.


Actualizare 21:00

Cel puțin 40 persoane au fost ucise și 35 au fost rănite într-un schimb de focuri de armă la Crocus City Hall, relatează canalul Telegram Baza. 50 de ambulanțe au fost trimise la fața locului, potrivit RIA.

Potrivit publicației ruse Meduza.io, care citează canalul de Telegram Baza, clădirea în care urma să aibă loc concertul, Crocus City Hall, este în flăcări și până la 100 de persoane ar putea fi prinse înăuntru.

Este posibil ca unele persoane să se fi refugiat în subsol, în timp ce altele să fie blocate la etajul patru, izolate de incendiu, iar unele persoane au urcat pe acoperiș, potrivit Reuters.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata