Autospeciala pentru deszăpezirea străzilor, donată de Austria, a ajuns la Chișinău

0

Autospeciala pentru deszăpezirea străzilor, donată de Austria, a ajuns la Chișinău. Primarul general Ion Ceban a mulțumit Ambasadoarei Austriei la Chișinău, Stella Avallone, care a fost prezentă la evenimentul de înmânare. Astfel, numărul autospecialelor din parcul I.M Regia “Exdrupo” a fost suplinit cu încă un vehicul cu destinație specială pentru deszăpezirea drumurilor de model MAN.

„Donația cu titlu gratuit municipiului Chișinău a fost oferită de Primăria orașului Viena, în cadrul Programului de ajutor umanitar și în urma vizitei de lucru pe care am efectuat-o în acest an.

Utilajul va fi un ajutor important în salubrizarea orașului, care vine să înlocuiască munca fizică grea, în condiții de iarnă. Astăzi împreună cu Ambasadoarea Austriei am abordat și alte subiecte care pot fi lansate în comun.

Referitor la completarea tehnicii de deszăpezire în Regia „Exdrupo”, pentru prima dată, după mulți ani, parcul va fi completat cu tehnică nouă. Pentru acest scop au fost prevăzuți bani în buget”, a declarat primarul.

Edilul spune că a fost anunțată și o licitație de achiziție a serviciilor pentru furnizarea transportului specializat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata