Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare va oferi țării noastre asistență financiară în valoare de peste 126 milioane de dolari

0

Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare va oferi Republicii Moldova asistență financiară în valoare totală de 126,4 milioane de dolari. Proiectele de lege care prevede ratificarea unor acorduri de finanțare a fost examinate la ședințele Comisiei politică externă și integrare europeană și la cea a Comisiei economie, buget și finanțe.

Republica Moldova va beneficia de granturi în valoare de 34,3 de milioane de dolari și un împrumut de 92,1 milioane de dolari. Asistența financiară este destinată pentru stabilizarea și creșterea economiei Republicii Moldova, precum și implementarea unor programe sociale și economice care se regăsesc în agenda de reforme a Guvernului.

Ratificarea acordurilor de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare vor fi propuse spre examinare în plenul Parlamentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata