Viceprimarul Olga Ursu: În prag de campanie electorală, Cancelaria de Stat ridică intenționat numărul de blocaje

0

Apropierea de startul oficial al campaniei electorale ridică numărul de blocaje din partea actualei guvernări față de activitatea Primăriei Chișinău. Opinia a fost exprimată de viceprimarul Olga Ursu, în cadrul unui briefing de presă, specificând că Cancelaria de Stat blochează acțiuni ale Executivului local care de ani de zile sunt perfect legale.

„Blocajul pe taxa de salubrizare și toate celelalte blocaje din partea Cancelariei de Stat se fac intenționat în prag de campanie electorală. În ceea ce ține de taxele de salubrizare, acestea au fost aprobate acum 3 ani. În decursul a 2 ani, nu a ridicat nimeni nicio întrebare. Deciziile de stabilire a taxelor, nu au fost notificate de Cancelarie. De ce acum sunt greșeli intenționate în avizele de plată, presupunem că este un lucru premeditat”, a declarat viceprimarul.

Recent, primarul general, Ion Ceban, cu referire la subiectul taxelor pentru salubrizare a acuzat PAS de „populism ieftin”, specificând că taxa de salubrizare a fost aprobată de consilierii municipali acum 2 ani, fiind vorba de 10 lei pe lună.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata