Bărbat din Ceadâr-Lunga, condamnat la 14 ani închisoare pentru vânzare de heroină

stack of folders and a judge gavel on a desk, isolated on a white background, concept for justice, business and finance, copy space, selected focus, narrow depth of field
0

Procurorii PCCOCS, Oficiul „Sud,” anunță condamnarea la 14 ani închisoare a unui bărbat din Ceadâr-Lunga pentru vânzarea de droguri.

Potrivit sentinței pronunțate de Judecătoria Comrat, bărbatul cu vârsta de 42 de ani punea în vânzare heroină, marijuana, mac și metadonă. Inculpatul a fost reținut într-un sat din raion, în ziua în care urma să comercializeze o doză de heroină, în valoare de 500 lei, din cele 17 pliculețe pe care le avea în buzunare.

Acesta a declarat că a fost dependent de heroină timp de opt ani. La domiciliul acestuia, pe lângă drogurile pe care le păstra pentru vânzare, oamenii legii au ridicat și seringi pentru administrarea heroinei. La solicitarea procurorilor PCCOCS, Oficiul „Sud,” acesta a fost plasat în arest preventiv, iar mașina cu numere de înmatriculare străine cu care livra drogurilor a fost supusă confiscării în folosul statului.

Totuși, până la rămânerea în vigoare a sentinței inculpatul beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata