Batrîncea: Nici un transfug din fostele Alianțe “pro europene” nu a fost cercetat penal, nici cei care au votat legea miliardului, dar au venit după agricultorul Radu Mudreac

0

“Justiția selectivă a regimului”. Procuratura nu a intentat nici un dosar penal pe numele deputaților transfugi din fostele Alianțe “pro europene”. Despre aceasta vicepreședintele Parlamentului, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a scris pe Facebook și a publicat răspunsul Procuraturii Anticorupție care demonstrează acest fapt.

“Nici un deputat transfug din fostele Alianțe “pro europene” nu a fost cercetat penal. Nici pentru actele de corupție parlamentară, nici pentru “îmbogățire ilicită”.
Circa 30 de deputați ce au ajuns în majoritatea lui Plahotniuc nu au chemați la procuratură. Acei ce au votat legea miliardului, au acoperit politic schemele de delapidare a statul, au privatizat și au furat, se bucură de viață frumoasă. Procuratura nu investighează nimic, in raport cu PLDM, PDM și PL. Numai 4 ex comuniști.
Justiția de ochii lumii. Procuratura ce continuă să deservească interesele politice. Azi au venit după agricultorul Radu Mudreac, reprezentantul opoziției. Tot ce poate face acest regim in luptă cu corupție și în dosare de rezonanță”, a scris Vlad Batrîncea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata