Brigada de poliție „Fulger” marchează 32 de ani de la fondare. Prim-ministrul Dorin Recean: „Sunteți un exemplu de devotament și apărare a patriei”

0

Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” marchează, astăzi, 32 de ani de la fondare. Prim-ministrul Dorin Recean a felicitat foștii și actualii angajați ai instituției, iar în semn de recunoștință pentru atitudine conștiincioasă față de atribuțiile de serviciu, măiestrie profesională și patriotism, a conferit mai multe Diplome de Onoare din partea Guvernului.

Șeful Executivului a evidențiat curajul și profesionalismul cu care Brigada „Fulger” îndeplinește, de-a lungul anilor, misiunile speciale, menționând că această echipă s-a aflat mereu în prima linie pentru a interveni în cele mai dificile situaţii. Potrivit premierului,  competenţa şi operativitatea rămân și acum reperele valorice ale activităţii brigăzii, care sunt importante pentru asigurarea securității oamenilor din țara noastră.

„În contextul provocărilor complexe cu care ne confruntăm, Brigada „Fulger”, alături de celelalte instituții de forță, protejează cetățenii și valorile noastre fundamentale și sunt un exemplu de devotament și apărare a patriei”, a spus premierul Dorin Recean.

 

Brigada ,,Fulger”, creată la 5 decembrie 1991,  este o subdiviziune a Inspectoratului General de Poliție al Ministerului Afacerilor Interne, specializată în exercitarea misiunilor speciale pentru asigurarea ordinii publice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata