Calea ireversibilă a Republicii Moldova de integrare în Uniunea Europeană, discutată la întrevederea prim-ministrului Dorin Recean cu prim-ministra Estoniei, Kaja Kallas

0

Procesul de integrare europeană a Republicii Moldova și agenda de reforme a Guvernului, au fost subiectele discutate astăzi, în cadrul întrevederii în format online a prim-ministrului Dorin Recean cu prim-ministra Estoniei, Kaja Kallas.

Șeful Cabinetului de miniștri a mulțumit pentru sprijinul necondiționat al Estoniei în calea ireversibilă a țării noastre de integrare europeană, inclusiv prin schimbul de experiență și detașare de experți în domenii prioritare: justiție, combaterea dezinformării și a amenințărilor hibride.

„Integrarea europeană este alegerea fermă pe care au făcut-o cetățenii noștri. Împreună construim Europa acasă, ajustăm legislația și implementăm reformele necesare pentru a moderniza Republica Moldova și îmbunătăți viața oamenilor din întreaga țară”, a menționat în discuții prim-ministrul Dorin Recean.

Prim-ministra Kaja Kallas a reafirmat susținerea guvernului estonian pentru agenda europeană a țării noastre și disponibilitatea de dezvoltare a dialogului bilateral în domenii de interes comun.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata