Candidatul MAN din Grătiești, sub supravegherea Fiscului în timpul campaniei electorale

0

În plină campanie electorală, candidatul MAN în suburbia Grătiești, Radu Caraman, este supus unor controale fiscale efectuate la întreprinderea pe care o deține. Anunțul a fost făcut de președintele MAN, Ion Ceban, care susține că verificările au loc la comanda deputatului PAS, Viorel Barda, a cărui soție este contracandidat la funcția de primar în Grătiești.

”Fiscul face dezmăț total la candidatul MAN. Este vorba despre întreprinderea pe care dumnealui o are. Au fost amenințări verbale, până la amenințări fizice, ceea ce este absolut inadmisibil. Vom transmite aceste materiale cu detalii respective și către instituțiile internaționale”, a atenționat Ion Ceban.

Președintele MAN a declarat că toate aceste presiuni și verificări fiscale sunt puse la cale de exponenții PAS, care nu ezită să folosească instituțiile de control ale statului drept bâtă politică.

”Lui Barda și găștii PAS le spunem: opriți-vă și terminați să bă bateți joc prin intermediul instituțiilor statului de contracandidați. Dacă nu aveți alte mecanisme și măsuri, vă rog, să faceți tot posibilul să vă conduceți de lege. Celorlalți care încă mai cred că mai există măcar un pic de democrație, explic – nu există coincidență. Atenționez, dle Barda, vă rog frumos, să vă luați labele de pe contracandidați și să nu mai acționați în stilul banditesc, chiar dacă soția dvs. este candidat la funcția de primar în Grătiești. Fiți corecți. Aveți demnitate și nu ascundeți schemele și afacerile murdare pe care le aveți în localitate împreună cu consilierii pe care îi susțineți”, a precizat liderul MAN, Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata