Ceban a semnat un Memorandum de colaborare între Primăria municipiului Chișinău și Alianța Națională YMCA

0

Ion Ceban a semnat un Memorandum de colaborare între Primăria municipiului Chișinău și Alianța Națională YMCA din Republica Moldova.

Potrivit primarului, alianța Națională YMCA (Young Men’s Christian Association) din Republica Moldova este o organizație de tineret, non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care a fost înființată în anul 2010, la scurt timp devenind și membru deplin al Alianței Europene YMCA.

„YMCA la scară globală este o organizație ce face parte din grupul celor 6 (BIG6) cele mai mari organizații nonguvernamentale din lume, fiind înființată în 1844 în Marea Britanie, ajungând în acest moment să fie prezentă în 120 de țări.

Documentul semnat presupune mai multe modalităţi de dezvoltare a cooperării bilaterale, întru crearea structurilor moderne care să sporească securitatea publică, protecția drepturilor omului, implementarea programelor umanitare și de tineret”, a declarat Ceban.

Edilul spune că Primăria este deschisă pentru noi colaborări şi dezvoltarea de noi servicii pentru diferite categorii de beneficiari din capitală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata