Ceban: Bugetul Chișinăului a fost dublat, investițiile au crescut considerabil, iar peste 500 de milioane de lei au fost atrase în ultimul an

0

Președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, împreună cu echipa s-a a vorbit astăzi despre investițiile atrase din diferite surse, pentru dezvoltarea Chișinăi. Ceban spune că bugetul municipiului Chișinău a fost dublat în comparație cu acum patru ani în urmă.

„În câteva cifre, bugetul a fost dublat în comparație cu ce aici am avut acum patru ani în urmă. Investiții în capitală au crescut considerate de câteva ori și acest lucru vă putea fi vizualizat. Avem proiecte foarte mari finanțate din exterior. Deci cel mai mare număr de proiecte de actualitate pentru dezvoltare urbană general și pentru societate, spuneam anterior 2,5 miliarde lei”, a declarat Ceban.

El a mai menționat că investițiile în capitală au crescut considerabil, iar peste 500 de milioane de lei au fost atrase în ultimul an.

„Peste 500 de milioane de lei investiții atrase, doar în ultimul an”, a spus Ceban.

Candidatul la funcția de primar al capitalei a mai afirmat că municipiul Chișinău are un potențial enorm și că, prin management corect, se pot obține rezultate majore.

„Eu vreau să spun că municipiul Chișinău este o entitate cu un potențial enorm și dacă lucruri din punct de vedere managerial sunt făcute corect, aici putem să obținem rezultate majore. Asta înseamnă transparență, asta înseamnă utilizarea banului public în mod corect, asta înseamnă planificarea corectă și evident digitalizarea multor procese”, a mai spus Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata