Ceban câștigă primul tur în Chișinău – Reacții și planuri pentru noul mandat

0

Edilul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că revine la muncă la Primărie. Printr-un mesaj, Ion Ceban, care, conform datelor preliminare ale CEC, a ieșit învingător din primul tur, le-a mulțumit membrilor echipei pentru efortul depus și pentru dedicație.

”M-am pornit la muncă. Mulțumesc echipei extraordinare pentru dedicație și implicare, familiei pentru răbdare și Dvs fiecăruia – pentru încredere! Continuăm să dezvoltam Chișinăul, împreună!”, a scris Ion Ceban pe o rețea socială.

Amintim, de dimineață, printr-un alt mesaj, Ion Ceban le-a mulțumit și locuitorilor Capitalei pentru încrederea acordată.

„Conform datelor preliminare – MAN a câștigat în Chișinău. Aduc sincere mulțumiri tuturor locuitorilor, din numele meu și al echipei. Au fost manipulări, trișări și multe încercări de a frauda alegerile, în folosul partidului de la guvernare. A fost cel mai lung proces de numărare al voturilor, din toate scrutinele din ultimii ani. După calculele noastre, minim 51% din voturile exprimate în municipiu, trebuiau să fie pentru Primarul General și 34 la sută – pentru MAN în CMC. Vom publica toate procesele verbale. Muncim și la această oră și mulțumesc reprezentanților MAN, prezenți la secțiile de votare, care au monitorizat procesul electoral și cel de numărare al voturilor”, a scris Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata