Alegeri Istorice în Chișinău: Votul pentru, nu împotriva

0

Pentru prima dată în istoria alegerilor locale din Capitală, oamenii au votat pentru cineva și nu împotriva cuiva. Este declarația edilului Ion Ceban făcută în cadrul primei conferințe după prelucrarea tuturor proceselor-verbale din secțiile de votare. Primarul a venit cu un mesaj de mulțumire pentru echipa sa și pentru locuitorii Capitalei și a dat asigurări că va fi un primar al tuturor.

”Vom fi foarte transparenți, am făcut o campanie corectă. Este o premieră când lumea a votat pentru cineva, nu împotriva cuiva. Vom continua să dezvoltăm Chișinăul. Vreau să mulțumesc din suflet fiecărui locuitor al municipiului Chișinău care și-a exprimat votul pentru MAN și pentru mine personal. Vreau să mulțumesc celor care au ieșit la vot. Vreau să mulțumesc familiei mele pentru răbdare. Vreau să vă asigur că voi fi primarul tuturor și voi lua notițe și la acele remarci și la acele critici constructive, la acele propuneri făcute de unii candidați”, a declarat Ion Ceban.

Liderul MAN a precizat că urmează o nouă etapă de realizări împreună cu membrii echipei sale.

”Vreau să aduc mulțumiri echipei mele, echipei MAN, o echipă extraordinară, dedicată, o echipă profesionistă, care în aceste condiții dificile a făcut practic imposibilul. Este o victorie, dar și o responsabilitate mare”, a mai adăugat Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata