Ceban: Chișinăul este despre viață, despre familii, despre copiii și oamenii noștri talentați

0

Un eveniment grandios ce promovează sportul, modul sănătos de viață și dezvoltarea multilaterală! Festivalul „Chișinăul Sportiv”, organizat de Primaria capitalei, a adunat mii de profesioniști și amatori ai sportului de toate vârstele în parcul “La Izvor”.

“Chișinăul este despre viață, despre familii, despre copiii și oamenii noștri talentați.
Astăzi în Parcul la Izvor cel mai mare eveniment „Chișinăul Sportiv” la primă ediție au participat 18 școli sportive și 77 Federații sportive”, a menționat primarul general.

Evenimentul a fost deschis publicului larg și a oferit oportunitatea de a se inspira de la cei mai buni sportivi la box, gimnastică, caiac-canoe, karate, fotbal, volei, baschet și multe alte activități interactive.

“Ne bucurăm că la acest eveniment am reușit să întrunim elevii școlilor sportive din municipiul Chișinău, sportivi amatori și profesioniști, campioni la turnee naționale și internaționale, antrenori, reprezentanți ai cluburilor și federațiilor sportive și ai comunității sportive din Capitală”, a declarat Ion Ceban.

Evenimentul a culminat cu înmânarea premiilor și cu un concert de excepție cu Brio Sonores, Ethno Republic – Cornelia Ștefăneț, Baletul Flash.
Amintim, în ultimii 3 ani Primăria Chişinău a efectuat lucrări masive de reabilitare si amenajare a parcului “La Izvor”, acesta devenind zona cu cea mai dezvoltată infrastructură sportivă din capitală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata