Ceban, despre Nemerenco: Verificați ce fumează tanti

0

Primarul general Ion Ceban a făcut-o cu ou și oțet pe Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, după ce aceasta din urmă a spus că se va răfui cu un medic din nordul țării, care a luat, în afara casei de marcat, 90 de lei pentru o consultație. Edilul spune că ministrei trebuie să îi fie rușine.

„Draga ministra este oleacă problemă de cap. Cum să fii atât de nesimțita și ipocrită. Azi ei aprobă bugetul, așa în grabă, transparent, pluralist, democratic. Niciodată așa nu s-a aprobat bugetele, dar în fine, 4 ore a fost necesar să se dezbată.

Aveți toată guvernarea fraierilor. Ne sună pe noi la ora 11:00 și ne spune că până la ora 15:00 consultăm bugetul public.

Cert ce pot spune, că salariul acestei ministre țicnite, va crește cu 7 mii de lei, iar salariul medicilor va crește cu 0 lei. Cum să îți bați joc în asemenea hal de oameni, dacă 2 ani de zile au stat în prima linie, îmbrăcați, stresați, nevăzând copiii. Ce pastile ați luat, ce fumați? Terminați să vă bateți joc de Republica Moldova.

Domn Gîlcă verificați ce fumează tanti. Dacă are nevoie de asistență medicală, noi putem să o asigurăm. Avem medici foarte buni, pot să o lecuiască. Nu e voie să ne batem joc de oamenii noștri în ultimul hal. Când tu știi că ți-ai majorat salariul cu 7 mii de lei și ai dat 0 lei la medici, care au luptat în prima linie, eu pur și simplu nu am cuvinte”, a puncta Ceban.

Edilul a mai spus că vremurile bune sunt doar pentru miniștri și parlamentari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata