Ion Ceban: La evenimentul de deschidere a Arenei Chișinău, municipalitatea va asigura transportul public. Parcarea locală nu va fi suficientă

0

La evenimentul de deschidere a Arenei Chișinău, Primăria Chișinău va asigura transportul. Cel puțin asta spune edilul Ion Ceban. Primarul spune că în aceste sens, organizatorii au apelat la municipalitate.

„Pe data de 24 decembrie va fi un eveniment mare, un concert unde este preconizat să participe mii de oameni, deoarece vor fi în scenă Okean Elizi și sunt foarte mulți doritori.

Am discutat cu organizatorii și au apelat la noi pentru ai susține în ceea ce privește transportul public care poate ajunge acolo.
Am gândit că noi putem să ne implicăm, să susținem, deoarece este vorba de cetășenii noștri și trebuie să ne îngrijim să ajungă în siguranță.

Ziceam colegi să realizăm un plan de organizarea a transportului public, să pornească, spre exemplu de lângă Circ până la Arena Chișinău și la finalizarea evenimentului să pornească de la Arena spre Circ.

Deoarece am înțeles că acolo este complicat deocamdată cu cel de-al doilea acces care nu a fost deschis, iar cu alte unități de transport va fi mult mai scump pentru oameni și parcarea care este nu va fi chiar pentru toată capacitatea. Vreau să gândim un plan și să ne implicăm cum putem”, a conchis edilul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata