Ceban, despre orele recuperate de elevi, după o săptămână de vacanță: Poate demnitarii recuperează și ei orele în plus cheltuite pentru coffe break?

0

În contextul în care copiii trebuie să recupereze această săptămână de vacanță suplimentară, primarul general Ion Ceban a venit  cu sugestia ca și unii demnitari să rămână după program la lucru. Cu această ideea a venit edilul în ședința din această dimineață de la Primăria Chișinău.

„De astăzi copiii revin la școală. Maximum să fim precauți și să luăm în calcul toate măsurile care ar fi pentru siguranța elevilor și profesorilor cu privire la situația COVID.

Am înțeles că vor recupera copii lecțiile la care nu au fost săptămâna trecută la școală, din contul orelor prelungite. Pe lângă faptul că Guvernul, Ministerul nu au explicat de ce copii au lipsit o săptămână și doar ne-am fi dat seama că cauza ar fi că nu era claritate cu gazul, acum copii trebuie să învețe suplimentar cu un program prelungit pentru a recupera.

Da eu propun și ca cei de la guvernare, în semn de solidaritate,  să rămână peste program, la fel ca și copii. Foarte mulți dintre demnitari vin un pic mai târziu la servici decât ora 8. Au coffe break prelungit, îi vezi pe la restaurante și lasă lumina aprinsă să creadă lumea că ei lucrează după ora 17:00”, a punctat edilul.

Ceban afirmă că este sigur că toți demnitarii de stat au ceva să facă în aceste ore.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata