Ceban, după vizitele din ultima perioadă: Primăria Chișinău are prieteni foarte mulți în mai multe orașe din țările vecine

0

Primăria Chișinău și locuitorii capitalei au prieteni foarte mulți în mai multe orașe din țările vecine și nu doar. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban în urma vizitelor externe ale sale.

Edilul punctează că oamenii sunt deschiși pentru a ne susține, a colabora și a face multe proiecte împreună.

„Suntem buni prieteni cu președinții de județe și primarii din Buzău, Suceava, Cluj-Napoca, Sibiu, Ilfov, cu mai mulți primari din sectoarele Bucureștiului. Săptămâna trecut zilele Chișinăului au fost prezentate în România cu cei mai de valoare oameni care pot să reprezinte cultura noastră. Zilele Chișinăului la Buzău și Ilfov au fost înalt apreciate de către localnicii de acolo.

Oamenii noștri talentați ne poartă faima. Avem foarte bune relații de colaborare cu administrația din Cernăuți, Odessa, Kiev.

Proiecte cu Sankt Petersburg, Moscova, Kazani, mai multe orașe din UE.

Primarul spune că oamenii noștri de valoare sunt promovați și cultura locuitorilor din Chișinău.

„Nimeni până acum nu au făcut acest lucru. Iar eu în pofida gurilor rele voi continua să ”cresc” Chișinăul în ochii celor care locuiesc în Chișinău, cei care vor să locuiască aici, celor care au plecat din cauza unor circumstanțe vreau ca oamenii dinafară să cunoască despre noi, să vină investitori și să devină Capitala Moldovei un oraș competitiv”, a mai adăugat primarul.

Primarul a mai adăugat că în următoarea perioadă vor fi semnate mai multe acorduri în mai multe orașe. „Nu mă gândesc să mă opresc să promovez Chișinăul și să aduc cele mai bune practici”, a conchis Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata