Ceban este gata să achite amenda femeii care a fost implicată în scandalul din fața Parlamentului

0

Primarul general Ion Ceban spune că este gata să achite amenda doamnei care a fost implicată în scandalul din fața Parlamentului. Edilul spune că răbdarea cetățenilor este la limită, iar cei din PAS se vor teme să iasă pe stradă. 

„Atenționați și conducerea de vârf, poate nici nu cunosc cât de impertinenți sunt colegii lor care tare s-au mai rupt de realitate și sau rupt cu picioruțele de pământ.

Cum mânâncă bătaie în fața Parlamentului ziua în amiaza mare și nimeni nu le sare în ajutor, așa vor fi luați în furci de oameni atunci când vor ieși în lume. Dar eu îi avertizam că la oameni le va crăpa răbdarea și nu vor putea merge pe stradă. Mie rușine că pentru acest fapt femeia trebuie să achite amendă. Nu știu care este cauza și pentru ce a fost sancționată acea doamnă. Eu sunt gata să achit acea amendă a doamenei care a fost implicată în acel scandal, din salariul meu personal.  Presupun că acea doamnă a fost adusă la limită, ca să acționeze așa”, a declarat edilul.

Edilul a solicitat poliției să aplice amenzi deputaților PAS, pentru faptul că ei încalcă legea. Ceban a făcut trimitere la mașinile celor din PAS parc犀利士 ate pe spațiu verde lângă un restaurant unde au avut „șezătoare”.

„Noi am invest foarte mult în acea zonă. Am solicitat colegilor să sesizeze autoritățile responsabile pentru această încălcare. Primăria nu are poliție pentru ai amenda. Primăria însă are oameni care muncesc la aceste spații verzi pentru a fi îngrijite și curate”, a conchis acesta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata