Ceban: La indicația PAS aș putea fi suspendat din funcție, în urma unui raport ANI. Voi acțiune în judecată

0

Primarul general Ion Ceban ar putea fi suspendat din funcție, în urma unui raport ANI, care ar fi fost făcut la indicația celor din PAS. Despre aceasta a vorbit edilul în cadrul unui live pe pagina sa de Facebook. Ceban spune că cei din PAS acționează murdar în raport cu dânsul, numai că să câștige Primăria Capitalei.

„Vă amintiți când am rugat să fie controlați 40 de demnitari de la pas parlamentar, 40 din cei 63 care sunt milionari? De unde au luat milioane? Cum au luat milioane? Atunci au sărit ca pe jar toți trepădușii, toți trolii, toți deputații menționați. Și a fost o avalanșă de vreo două trei luni de zile, de mesaje de tot felul și amenințări de tot felul. Au zis că ANI să-l controleze pe Ion Ceban. Vă aduceți aminte? A terminat an eu să-l controleze pe Ion Ceban? Fiți atent ce scriu. Se constată încălcarea regimului juridic al declarării averii și intereselor personale de către domnul Ion Ceban. Eu vă spun, în patru ani de zile ANI.

ANI-ul nu a găsit justificat cheltuirea a aproximativ 5-7 mii de euro anual, deci de la 5 la 7 mil euro anual. În total, în patru ani de zile, o sumă echivalentă a 30 de mii de euro. Dar dacă e să luăm anual, este mai puțin decât dl. Grosu s-a odihnit la litoral anul trecut, mai puțin decât roțele de la Porsche-ul doamnei Stamati și mult mai puțin decât cheltuielile pe care le fac nejustificate acești exponenți ai Guvernului. Bine, până aici. Noi am dat toate absolut în acest sens. Explicațiile, toate justificările. A fost o așa numită interpretare că nu este veritabil. Un inspector de integritate spune că justificările nu par a fi veritabile de a cheltui la venituri și cheltuieli suplimentar, repet, aproximativ echivalentul a 5-7 mii de euro pe an. Bine, mai departe urmează următoarele lucruri se transmite prezenta cauză în judecată, se dispune încetarea mandatului, a raporturilor de muncă sau de serviciu în condițiile legii. Articolul, se decade domnului Ion Ceban din dreptul de a exercita o funcție publică sau o funcție de demnitate publică. Deci, noi cu certitudine vom contesta acest lucru în instanța de judecată și vom câștiga acolo. Știu doar un singur lucru că așa cum v-am preîntâmpinat, dacă vă aduceți aminte, v-am spus că acest Chișcă, care a fost numit și care a fost un exponent al Partidului Democrat, care nu s-a luat în considerare atunci când acest lucru s-a întâmplat cu numirea în funcție.

Acest Chișcă, despre care am vorbit că va învinge concursul concursul exact ca și celelalte concursuri organizate de PAS. A fost pus acolo la ANI, în special ca să aibă grijă de dosarul meu personal”, a declarat Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata