Ceban: Mascații vor descinde mâine în 10 locații, inclusiv, la părinții mei acasă. PAS acționează în cel mai josnic mod. Mamei vor să le facă dosar

0

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a declarat că a fost informat de mai multe surse că mâine, mascații vor face percheziții la 10 adrese ale unor persoane apropiate lui, inclusiv părinții săi. El susține că este vorba de o tentativă de a-l discredita public și de a-l face să tacă sau să nu critice Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

“Am informații veridice și am fost deja avertizat de câteva surse de faptul că mâine, mascații sunt gata să vină pe 10 adrese, pentru a face show mediatic. Sunt vizați apropiații mei, inclusiv părinții și din informațiile pe care le am, va fi deschis un dosar pe numele mamei mele, pentru a o discredita public și pentru a mă face pe mine să tac sau să nu critic PAS-ul. Un dosar pentru trafic de influență. Nu a furat miliarde, nu a dat terenuri pe sub masă, nu a devalizat băncile, nu a furat ceva, nu a întreprins ceva de care să ne fie rușine”, a spus Ceban într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că data aleasă pentru această acțiune este 26 aprilie, ziua comemorării victimelor Cernobîlului. El a menționat că tatăl său, care ar urma să fie vizat de percheziții, a participat la lichidarea avariei de la Cernobîl, ca medic reanimatolog, și a avut doua crize cardio-vasculare în ultima perioadă.

Ceban a afirmat că el și familia sa au fost dedicați sistemului de sănătate și protecție socială toată viața și că nu au alte opțiuni de a fi discreditati decât prin dosare penale. El a spus că nu va tăcea și că își va apăra familia în instanță.

“Eu îi aștept la mine acasă, nu am de gând să plec și nici să ascund nimic. Tot ce au făcut ei până acum, nimic, numai au distrus, o dinamică pozitivă și nu am văzut plusuri nicăieri. Ei au cu orice preț nevoie, să pună mâna măcar pe o instituție pe care nu o controlează deplin”, a conchis primarul general al Chișinăului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata