Ceban: „Moș Crăciun s-a făcut cu o casă în centrul capitalei!”

0

De sărbători, Moș Crăciun va locui în Parcul Catedralei Mitropolitane, spre bucuria tuturor copiilor! Declarația a fost făcută de primarul general, Ion Ceban, în cadrul evenimentului de inaugurare a Căsuței lui Moș Crăciun.

„Căsuța lui Moș Crăciun și-a deschis ușile în Parcul Catedralei Mitropolitane! Toți copiii care nu au reușit să-i scrie o scrisoare lui Moș Crăciun, pot să-i șoptească Moșului, toate dorințele, să-i cânte un cântec, să-i recite o poezie și desigur să facă poze”, a declarat edilul capitalei.

Evenimentul de inaugurare a Căsuței lui Moș Crăciun, organizat de Primăria Chișinău, a continuat cu un concert extraordinar cu participarea copiilor de la mai multe Studiouri muzicale împreună cu artiști autohtoni. Zilnic, Căsuța lui Moș Crăciun va putea fi vizitată între orele 17.00 – 19.00, iar în zilele de weekend între orele 14.00 – 19.00.

„Micuții vor avea parte de cadouri dulci din partea Moșului, iar intrarea pentru toți copiii este gratuită. Sărbători fericite!”, a conchis Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata