Dodon susține că în primăvară ar putea avea loc proteste masive împotriva guvernării

0

Socialistul Igor Dodon susține că în primăvară ar putea avea loc proteste masive împotriva guvernării, deoarece tensiunea în societate ar fi în continuă creștere.

“Protestele ar trebui să fie civice, apolitice, pentru a revendica cerințe ce țin de îmbunătățirea situației cetățenilor”, a declarat ieri Dodon, în cadrul unei emisiuni televizate, transmite democracy.md cu referire la Ziarulnational.md.

„Oamenii văd tot și le vor da aprecierea la momentul potrivit. Cred că nu vor putea evita protestele masive în primăvară. Le vor organiza partidele sau vor ieși oamenii singuri, vom vedea. 

Oamenii singuri trebuie să iasă. Dacă vor avea nevoie de ajutor, ei vor fi ajutați. Dar protestele sunt inevitabile, pentru că presiunea și tensiunea în societate va crește în următoarele luni”, a declarat Dodon.

De menționat că și fostul lider al Platformei „DA”, Andrei Năstase, a sugerat că protestele împotriva actualei guvernări sunt inevitabile.

Socialiștii au mai anunțat un protest masiv pe 10 octombrie curent, însă în fața Parlamentului au venit doar câteva sute de susținători, inclusiv Igor Dodon și Vladimir Voronin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata