Ceban: Nu am preluat obiceiul predecesorilor mei sau al actualilor guvernanți de a da afară angajații de la Primăriei pe criterii politice

0

Nu am preluat obiceiul predecesorilor mei sau al actualilor guvernanți de a da afară angajații de la Primăriei pe criterii politice sau din supărări personale. Contează profesionalismul. Declarația a fost făcută de edilul Capitalei, Ion Ceban, în cadrul emisiunii ”În ProFunzime” de la postul ProTV, care susține că așteaptă de la funcționari și alți angajați profesionalism.

”Nu am aplicat mecanismul pe care l-au aplicat politicienii de la nivel central. Dacă să numărăm, cred că sunt cel mult 10 persoane pe care le-am concediat sau le-am rugat să plece, pentru că nu-și îndeplineau obligațiunile. Astăzi avem un sistem de planificare foarte eficient. Omul dacă vrea să lucreze, să-și facă treaba. Unii oameni au fost aduși de Silvia Radu și au rămas în funcție, alții au fost aduși de Ruslan Codreanu și i-am lăsat în funcție, sunt de pe timpul lui Dorin Chirtoacă, mai puțin poate managerii. Am niște viceprimari extraordinari și consilieri în care am încredere, un cabinet cu angajați profesioniști, lucru care nu a fost anterior”, a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata