Ceban: PAS se bucură, în mod sarcastic, de problemele și nevoile locuitorilor Capitalei

0

Guvernarea PAS privește cu ură și invidie orice succes al Primăriei Capitalei, iar această furie o face să pună piedici proiectelor lansate de municipalitate. Despre acest lucru a declarat primarul Ion Ceban la emisiunea ”Puterea a Patra” de la postul N4.

”Pentru ei este deranjant lucru că Ion Ceban și echipa reușește să facă multe, în pofida problemelor, crizelor. Mulți erau sceptici de la început. Noi însă am reușit. Trebuie să sufleci mânecile. Sondajele lor arată că încrederea în primar și primărie este de 80 la sută. Ei nu fac nici 10 procente luați împreună. Omul vrea fapte concrete. Bețe în roate în continuare ne vor fi puse. Noi simțim atitudinea ”blândă” a acestei guvernări în raport cu Primăria Chișinău și cu locuitorii Capitalei. Până astăzi o datorie financiară foarte mare nu a fost alocată Primăriei, sunt proiecte foarte mari care sunt blocate. Motto-ul guvernării PAS este: ”Cu cât mai rău în Chișinău, cu atât mai bine pentru PAS”, a declarat Ion Ceban.

Edilul în continuare este nedumerit de atitudinea unor deputați PAS, care în loc să se implice activ în soluționarea problemelor țării, atacă nejustificat municipalitatea.

”Societatea noastră a obosit de vorbe, de trepăduși de pe facebook, incompetenți până în măduva oaselor, care au timp să scrie toată ziua, dar nu se ocupă de lucruri importante. Avem președinți de comisii parlamentare care se delectează toată ziua pe facebook. Eu, de exemplu, sunt în teren, muncesc de dimineață. Ei au mai mult de lucru, decât o primărie, ei găsesc însă timp să se aventureze în tot felul de deliberări, iar unii dintre ei trebuie să meargă și la narcolog, știți ce se vorbește în târg despre unele personae, și, probabil, ar avea nevoie de tratament chiar și la psihiatru. Acest lucru îl putem deduce din mesajele sarcastice, după furtuna din Chișinău, când se bucurau de copacii doborâți și acoperișuri distruse și de moartea unui om. Asta înseamnă că nu stau prea bine la capitolul sănătate mintală”, mai adăugat Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata