Ceban, solicitare către președintele Camerei Deputaților din România: Rog să interveniți în rezolvarea problemei cozii de TIR-uri de la vamă, atâta timp cât guvernarea noastră este incompetentă

0

Primarul general Ion Ceban a făcut o solicitare către președintele Camerei Deputaților din România, Marcel Ciolacu, cu privire la problema de la Vama Albița, un zeci de TIR-uri sta în rând, pentru a traversa frontiera. Cererea a fost făcut în contextul în care oficialul se află în vizită oficială în Moldova.

„Am văzut că vin alți oficiali din România la diferite întrevederi în Republica Moldova. Și chiar pe această cale fac o solicitare către președintele camerei deputaților să pună în discuție și poate identifică soluții pentru aceste cozi în vama. Văd că guvernaților noștri nu le pasă. Este dezastru ce am văzut în vama Albița. Același lucru l-am văzut și o săptămână în urmă, același dezastru și o lună în urmă. Nu e de glumă. Domnule Ciolacu, dacă puteți interveni în acest sens”, a declarat Ceban la finalul ședinței de astăzi de la Primăria Chișinău.

Guvernarea a dat vina pe colegii din România, doar că ei să iasă basma curată. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban despre situația creată la Vama Albița, în contextul rândului de TIR-uri care se întinde pe kilometri.

„Deoarece tot îi văd deranjați pe cei de la PAS că în oraș, merg pe la diverse proiecte, aduc aminte că azi în lucru, în șantiere sunt cel puțin vreo 50 de proiecte în toate sectoarele și „gospodarii” din PAS care nu au făcut nimic la nivel de țară, se duc la aceste proiecte în oraș și sunt experți în toate, se filmează și zic că ceva nu e bine.
Aduc aminte, după un an decizii, nici nu au început măcar un proiect, nu ca să-l finalizeze. Măcar unul să-mi arate și mă voi duce chiar să îi laud, dar nu să îi critic. Am arătat ce se întâmplă în Vama Albița, unde oamenii reușesc să îmbătrânească până trec vama. Au motivat că ceva program nu lucrează, au dat vina pe colegii din România, doar că ei să iasă basma curată. Presupunem că ceva se întâmplă de 2 luni”, a mai adăugat Ceban.

Amintim că în acest weekend primarul general Ion Ceban a atras atenția publicului la rândul de TIR-uri care stă la vama Albița. Cei de la Guvernare au dat vina pe sistemul de administrare din România, care ar avea defecte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata