Ceban: Sportivii ne reprezintă țara cu succes și sunt cei mai buni ambasadori ai R. Moldova

0

În Capitală a avut loc astăzi „Gala Vedetelor Sportive – 2022” și Ceremonia de premiere a sportivilor și antrenorilor din mun. Chișinău pentru performanțele obținute la competițiile internaționale pe parcursul anului 2022.

Edilul Ion Ceban, prezent la eveniment, a declarat în fața participanților că sportivii ne reprezintă țara cu succes și sunt cei mai buni ambasadori ai Republicii Moldova.

”În spatele oricărui campion stau mulți oameni pentru ce și le mulțumesc foarte mult. Suntem campioni nu doar la sport, ci și la matematică, robotică. Avem copii extraordinari de talentați ghidați de pedagogi talentați. Vă mulțumesc vouă,antrenorilor, cei care au încredere și aduc performanțe prin discipolii lor. Vă mulțumim pentru eforturile pe care le depuneți, le mulțumesc părinților pentru răbdare, curajul și contribuțiile pe care le faceți. Mulțumim sportivilor, tuturor celor care fac în așa fel ca faima țării să plece departe de hotarele noastre. Suntem mândri de voi”, a declarat Ion Ceban în cadrul ceremoniei de premiere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata